Login: Email  Adgangskode  Husk mig Glemt kodeord »

Er du ny bruger?

Med Get2Press udsendes din pressemeddelelse til trykte og elektroniske medier for kun:

dkk 300,- ex. moms


betal først når du sender ud

Testimonial


Tyken PR

Caroline Anderson-Gadd, Tyken PR: "Jeg er glad for Get2Press' tjenester på nettet, da de hjælper mig med at effektivisere mit arbejde. Der er vigtigt med et mindre nystartet PR-bureau med fokus på barn og familie. Statistiktjenesten er helt fantastisk, da jeg let kan sende info videre til mine kunder omkring hvilke medier, der har vist interesse, det er vældig nyttigt for mig!".

Tip en ven
« Tilbage til forsiden

Produkter

 • Pressemeddelelse - udsendelse
  Med Get2Press kan du sende dine pressemeddelelser elektronisk ud til aviser, tv, radio, fagblade og andre trykte samt internetbaserede medier på få sekunder. Du får et unikt værktøj, hvor du selv vælger modtagere fra vores fuldt opdaterede medieliste bestående af mere end 28.000 medier i både Danmark, Sverige, Norge, UK og Nordirland, Irland, Grønland, Island, Færøerne, Tyskland, Østrig, Schweiz, Australien, New Zealand, Singapore, Canada og 18 andre Asia-Pacific lande. Udsendelsestidspunktet for nyheden vælges af dig. 

 • Statistik
  Når du benytter Get2Press, nyder du fordel af, at din pressemeddelelse kan overvåges i langt højere grad, end det er muligt med en fysisk pressemeddelelse. Som noget nyt, modtager du statistik over redaktionernes modtagelse af din pressemeddelelse. Statistikken viser, hvor mange gange pressemeddelelsen er blevet vist fordelt på dage, medier, henvisninger m.m. Du vil endda kunne se, hvor mange gange pressemeddelelsen er blevet printet af redaktionerne.

 • Udformning af pressemeddelelse
  Med din pressemeddelelse har du ofte kun ét skud i bøssen. Journalister modtager hver dag adskillige pressemeddelelser, hvor mange af dem ender i papirkurven. Det er derfor vigtigt at finde den rette nyhedsvinkel og den gode historie, som medierne finder interessant. Vi har en stor portion erfaring i at skrive og udsende pressemeddelelser til redaktionerne i Danmark og udlandet.

 • Medieovervågning og presseklip
  Med presseklip af artikler, som overvåges i artikler og blade, kan du hurtigt se, hvor mange og hvilke medier der bringer din pressemeddelelse. Vi opsætter en søgeprofil ud fra din pressemeddelelse, og finder vi din pressemeddelelse eller en artikel, der er skrevet på baggrund af din pressemeddelelse, klippes den originale artikel ud og sendes til dig monteret på A4 papir med bladtitel, dato, bladgruppe, oplagstal, læsertal og udgivelsesområde. Hvis din pressemeddelelse bliver bragt i tv eller radio, vil du modtage resumé samt kopi af bånd af udsendelsen. Med medieovervågningen er du derfor altid informeret om, hvad pressen skriver.

 • Oversættelse
  Hvis du er interesseret i at ramme det svenske eller norske marked, kan vi tilbyde oversættelse af din pressemeddelse fra dansk til svensk eller dansk til norsk af vore redaktionsmedlemmer, der har svensk og/eller norsk som modersmål. Ligeledes kan vi selvfølgelig oversætte til tysk eller engelsk. Get2Press gør alt for, at oversættelsen indeholder et korrekt og levende sprogbrug.


          Du kan læse mere om vores priser og oprette konto
her.