Login: Email  Adgangskode  Husk mig Glemt kodeord »
public: TrueUdsendt af www.Get2Press.dk d. 4 december 2008 « Tilbage til forsiden
Suppe serveret med kærlighed
Kærlighed til byen, cykler og velsmagende suppe er kodeordene når SOUPSOUP2GO fra december sender 10 mobile suppekøkkener ud i de københavnske gader.
Kærlighed til byen, cykler og velsmagende suppe er kodeordene når SOUPSOUP2GO fra december sender 10 mobile suppekøkkener ud i de københavnske gader.
SOUPSOUP2GO er navnet på det lille danske firma, som fremover vil være repræsenteret ved 10 specialfremstillede cargocykler i København, og som mandag d. 8. december erklærer gratis suppe til folket.
Fremover vil du støde på cyklerne i byens knudepunker og til forskellige kulturelle begivenheder i hovedstaden.

”Vi tilsætter det succesfulde newyorkerkoncept dansk charme og ikke mindst en sund, smagfuld suppeoplevelse”, fortæller Oliver Van Vilet, der har været bosat i den amerikanske metropol, men netop er hjemvendt for at sikre sig at Københavnerne – og danskerne på sigt – får frisk varm suppe med hjem.

Suppecyklerne bliver dagligt skudt ud fra SOUPSOUP2GO’s hovedpulsåre nær Kongens nytorv, og der vil altid være friske supper på cyklernes gasblus. I begyndelsen vil valgmulighederne være 4 forskellige supper. På sigt vil sortimentet blive udbygget. Suppen bliver serveret i en specialfremstillet termokop med låg og tilhørende ske, så man let kan transportere den nyindkøbte væske hjem, videre ud i byen, eller spise den i metroen.
Ligeså specialfremstillede er cyklerne, som er ombyggede Christiania cykler, der ville kunne have fået selv Kirsten Hüttemeier til at glemme alt om skåneærmer og egne gryder.

”Det vigtigste for os er at det er billigt, lækkert og sundt – serveret med kærlighed” siger Phillp van Vliet, som håber Københavnerne bliver ligeså begejstrede for ideen som han er.
”Du kan få en lækker varm suppe serveret for en tyver, og så koster smilet ikke ekstra, det er da ikke til at stå for”, tilføjer Kasper Romme.

Det er den 8 december at alle der støder på SOUPSOUP2GO’s mobile suppekøkkener fra 12-13 vil kunne nyde en gratis kop suppe, derefter koster suppeoplevelsen 20 kr. for 250 ml.

For yderligere information, kontakt Kasper Højer Romme, på email: khr@soupsoup2go.com eller pr. Tlf 31320031

Yderligere information
SOUPSOUP2GO SOUPSOUP2GO
Kasper Romme
Tlf.: 31320031
http://www.soupsoup2go.com
khr@soupsoup2go.com khr@soupsoup2go.com
Filer og billeder Filer og billeder
pressemeddelelsefinal.pdf
Soupsoup_logo.jpg
Udskriv pressemeddelelse Udskriv
Send pressemeddelelse Send pressemeddelelse
Hent som word Hent som word
Flere pressemeddelelser Flere pressemeddelelser