Login: Email  Adgangskode  Husk mig Glemt kodeord »
public: TrueUdsendt af www.Get2Press.dk d. 1 januar 2010 « Tilbage til forsiden
Spekulant.dk opkøber AktiePlus.dk
Investorsitet Spekulant.dk som om få måneder kan fejre 10-års jubilæum har pr. 1. januar 2010 opkøbt det mindre danske nichesite, AktiePlus.dk.
Investorsitet Spekulant.dk som om få måneder kan fejre 10-års jubilæum har pr. 1. januar 2010 opkøbt det mindre danske nichesite, AktiePlus.dk.
AktiePlus.dk er et mindre dansk website for investeringsinteresserede, hvor man udover almen information for aktionærer, også finder en guide med fokus på aktionærfordele. Som investor og aktionær er der mere at hente end blot kursgevinster og udbytter, mange selskaber tilbyder også deres aktionærer særlige fordele, fordele som kan være alt lige fra rentefordele i bankerne til eksempelvis fribilletter ved sportsbegivenheder. Guiden med aktionærfordele vil blive udbygget løbende - bl.a. med hjælp fra brugerne og de børsnoterede virksomheder som medvirker i guiden.

Henrik Filskov som står bag Spekulant.dk udtaler, at det har været 10 begivenhedsrige år med bl.a. et dot.com-krak og den værste finanskrise siden 1930'erne i bakspejlet. Der har bestemt været udfordringer undervejs, men det er alligevel lykkedes at opbygge en stabil og overskudsgivende forretning til gavn for en tilbagevendende brugerskare, som dagligt vælger at lægge vejen forbi Spekulant.dk, når der skal klikkes videre ud i et stadigt voksende og for mange kompliceret investeringsunivers. Tiden er nu inde til at udbygge med et investorsite mere, og Spekulant.dk valgte at slå til, da den rette mulighed for overtagelse af AktiePlus.dk opstod.

Målet med opkøbet af AktiePlus.dk har udover at drive sitet som selvstændig forretning, også været at skabe positive synergieffekter mellem det opkøbte site og det nuværende Spekulant.dk, bl.a. i form af øget trafik til begge sites. Allerede i forbindelse med overtagelsen er der indført tiltag som helt målbart har øget trafikken til Spekulant.dk. Målet er nu, at også AktiePlus.dk skal synliggøres mere blandt danske investeringsinteresserede.

Spekulant.dk planlægger i løbet af 2010 at lancere mindst ét investorsite mere, ligeledes med fokus på et nicheområde, som endnu ikke dækkes intenst af andre danske investormedier.

Om Spekulant.dk
Spekulant.dk blev søsat i marts 2000. På daværende tidspunkt tiltænkt som en linkguide og et debatforum for investeringsinteresserede. Siden er sitet blevet udbygget med en bred vifte af finansnyheder, tema-sider med en af verdens dygtigste day tradere (Flemming Kozok), Danmarks mest omfattende guide til aktiespil, modelporteføljer, bog- og filmanmeldelser samt løbende fokus på nye tiltag i både den danske og udenlandske investeringsverden.
Yderligere information
Spekulant.dk Spekulant.dk
Henrik Filskov
Tlf.: +45 7562 1776
http://www.spekulant.dk
henrik@spekulant.dk henrik@spekulant.dk
Filer og billeder Filer og billeder
spekulantdkhvid.gif
Udskriv pressemeddelelse Udskriv
Send pressemeddelelse Send pressemeddelelse
Hent som word Hent som word
Flere pressemeddelelser Flere pressemeddelelser