Login: Email  Adgangskode  Husk mig Glemt kodeord »

Er du ny bruger?

Med Get2Press udsendes din pressemeddelelse til trykte og elektroniske medier for kun:

dkk 300,- ex. moms


betal først når du sender ud

Testimonial


Tyken PR

Caroline Anderson-Gadd, Tyken PR: "Jeg er glad for Get2Press' tjenester på nettet, da de hjælper mig med at effektivisere mit arbejde. Der er vigtigt med et mindre nystartet PR-bureau med fokus på barn og familie. Statistiktjenesten er helt fantastisk, da jeg let kan sende info videre til mine kunder omkring hvilke medier, der har vist interesse, det er vældig nyttigt for mig!".

Tip en ven
« Tilbage til forsiden

Step 3/4: Vi sender pressemeddelelsen ud

Det er nemt at udsende pressemeddelelser med Get2Press...

Når du har valgt dato og tid for udsendelse af din pressemeddelelse, kan du opleve en stor fordel ved at benytte Get2press' distributionssystem. Du kan frit vælge afsendelsestidspunkt for pressemeddelelsen, herefter sørger vi automatisk for, at udsende pressemeddelelsen på det angivne tidspunkt. Hvis du fx vælger at lægge din pressemeddelelse ind i systemet i dag, men ønsker at sende den ud om 10 dage kl. 07.00, skal du blot indtaste informationerne, som lagres i vores kalendersystem.

Vi udsender din pressemeddelelse som e-mails til den liste af redaktioner, du har valgt. Pressemeddelelser udsendes altid i stilrent layout, med kontaktinformationer og direkte henvisning til fotos og filer.

Videre til trin 4 >>                                << Tilbage til oversigten   

eller klik her for at oprette en brugerkonto - det er gratis!