Login: Email  Adgangskode  Husk mig Glemt kodeord »

Er du ny bruger?

Med Get2Press udsendes din pressemeddelelse til trykte og elektroniske medier for kun:

dkk 300,- ex. moms


betal først når du sender ud

Testimonial


Søren Sepstrup Lønkvist

Søren Sepstrup Lønkvist, ProtecoEnergy (Prisloft DK): Vi er meget glade for at benytte Get2Press. Vi har arbejdet med pressemeddelelser i mange år, men den respons vi fik ved at benytte Get2Press' simple værktøj overraskede os meget positivt. Den første dag fik vores pressemeddelelse fuld dækning i medierne, og vi gav flere interview til aviser og radio. Vi vil benytte Get2Press til vores PR i fremtiden -  god værdi for pengene.

Tip en ven
« Tilbage til forsiden

Trin 4/4: Få statistikovervågning

Get2Press gør det nemt for dig...

Som noget nyt tilbyder Get2Press dig statistik over redaktionernes modtagelse af din udsendelse. Statistikken giver dig en dybdegående indsigt i antallet af visninger af pressemeddelelsen fordelt på dage, medier, antal print af pressemeddelelsen, henvisninger m.m.

For at få yderligere indsigt i, hvad effekten af din pressemeddelelse er, kan du yderligere købe Get2Press medieovervågning, så du kan følge med i, hvilke medier der bringer din pressemeddelelse. Du modtager udklip af bragte artikler og/eller resumé samt kopi af bånd af udsendelsen i tv eller radio. Du kan læse mere om vores produkter her.

Tilbage til oversigten

eller klik her for at oprette en brugerkonto - det er gratis!